9.09.2014

De maine incep sa cred. Promit!! De maine!

Slavit este dumnezeu! Si mare! Si tare! Si frumos si devreme acasa!
Se aduna dovezile existentei lui dumnezeu. Dupa cascada Urlatoarea (https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=698521446904634&id=698424270247685), alt habotnic a mai gasit o dovada a existentei lui Krishna (sau dumnezeu, nu conteaza). Dom'le, auzi cica exista dumnezeu si biblia e adevarata fiindca pe langa Ierusalim s-a gasit UN BANUT.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=854715034553330&id=830902910267876
Da, aceasta moneda este dovada adevarului existentei lui god, gizas, si a veridicitatii bibliei.
Gata, inchid pagina! Si ma duc sa ma rog. Slavit fie banutul!
Serios acum, habotnicilor sunteti tampiti? Un banut? Fraier mai e dumnezeul vostru daca marea dovada a existentei sale e un banut.
Bineinteles ca si mai fraieri sunteti voi, habotnicilor care credeti asemenea ineptii.
Vati gandit oare ca sunt cel putin 4 motive, pentru care aceasta "dovada" nu dovedeste absolut nimic?
1.Analizand moneda, vedem un animal cu 4 picioare, un pitic cu sulita in spinarea animalului si un biped in fata animalului. Daca vrem sa ne imaginam ca moneda arata lupta lui Samson cu leul, e posibil. Daca vrem sa ne imaginam lupta lui sf. gheorghe cu balaurul este de asemenea posibil. Dar nu putem sa lasam imaginatia sa devina o dovada a autenticitatii bibiliei.
2. Samson, ca si Hercule, ca si Ra si multi altii este un "zeu al soarelui". Acesti zei, intalniti in toate credintele si mitologiile antice, reprezinta antropomorfizarea soarelui de catre oameni. Daca in articol ar fi prezentat si locul in care a fost gasita moneda (apropo, locul nu este cel dintre taberele evreilor si ale filistenilor, ci raul Sorek, granita naturala dintre cele doua state), am fi aflat ca aceasta a fost gasita la Beit Shemesh, in traducere CASA SOARELUI. Aceasta moneda nu este altceva decat expresia adoratiei religioase a soarelui intr-o credinta precrestina, din care religia crestina l-a preluat pe Samson si l-a transformat din zeu al soarelui intr-un erou al israelitilor.
3. In Grecia exista numeroase reprezentari (mozaicuri, vase de lut, statui, etc.) ale lui Hercule luptand cu leul din Nemeea, chiar mai vechi decat moneda din Israel. Sunt acestea dovada ca Hercule a existat? Sau ca mitologia olimpiana a fost dovedita? Sa fim seriosi.
4.Chiar daca, prin absurd, moneda reprezinta o dovada a existentei lui Samson, de aici si pana la dovedirea adevarului biblic este cale lunga. E ca si cum am spune ca Spiderman este real fiindca benzile desenate cu el infatiseaza in mod realistic orasul New York. Sau ca existenta lui Pilat din Pont confirma existenta lui gizas.

Habotnicilor, stati linistiti! dumnezeul vostru este la fel de real ca si pana la descoperirea banutului. Adica deloc. Stiu, in curand o sa ziceti ca operele lui Michelangelo sunt dovezi ale adevarului biblic.

PS. Interesant este cum habotnicul se si lauda ca "a inchis gura ateilor" (https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=854715034553330&id=830902910267876). Bravo habotnicule! Tu nu esti doar idiot, esti chiar mandru ca esti idiot!
Insa nu ai inchis gura nimanui. Blocarea comentariilor nu este decat atitudinea omului prost, nesigur pe el, nepregatit si ignorant. Stiu ca o dezbatere este una din fricile tale primordiale, asa ca nu ma mira atitudinea asta contrara liberei exprimari. Esti exact ca un pusti care singur in fata oglinzii este cel mai curajos, dar cand intalneste alti oameni face pe el.

No comments:

Post a Comment