9.09.2014

Habotnicilor, mai lasati teoria evolutiei in pace. Nu o intelegeti, nu stiti cu ce se mananca, nu stiti ce este!


Habotnicilor, mai lasati teoria evolutiei in pace. Nu o intelegeti, nu stiti cu ce se mananca, nu stiti ce este!

Habotnicule, o sa iti trebuiasca o lingura mai mare sa mananci tot rahatul!

Oameni buni, <Creatia bibilica>, acest exemplar al prostiei umane, a dat lovitura! Dintr-o singura postare a reusit sa distruga genetica, teoria evolutiei si sa il faca de ras pe Charles Darwin. Ba mai mult a reusit sa dovedeasca fara tagada ca oamenii au fost facuti din lut. Iata:

https://www.facebook.com/1422705277958738/photos/a.1422743177954948.1073741828.1422705277958738/1532973793598552/?type=1

OK, de fapt, tot ce a facut idiotul a fost sa se faca de ras inca odata. Acum ii putem gasi niste circumstante atenuante, fiindca tot ce a facut acest habotnic a fost sa dea copy-paste (daca mai-marele tarii poate, de ce nu ar putea si un amarat de habotnic?) unor afirmatii gasite pe blog-ul unui alt habotnic la fel de prost, care la randul sau a preluat tampeniile de mai jos direct de la bor srl. Pe principiul daca bor zice, aia e, acesti oameni au prezentat ca adevarate niste prostii mai mari ca ei.
Pe scurt, habotnicul <Creatia bibilica> ne spune noua ca numarul de cromozomi nu determina complexitatea fiintelor, contrar opiniei evolutionistilor, fiindca "cel puţin Darwin era de această părere". In dovedire, ni se aduc niste exemple privind numarul de cromozomi existenti in celulele unor diverse vietuitoare.
Ca o concluzie a acestei "revelatii", tampitul habotnic (pleonasm, stiu) arunca si o poza care afirma ca nu exista dovada ca "un fel de maimuta este stramosul omului", insotita bineinteles de un pasaj din cartea noastra preferata de fictiune.

1. Habotnicule esti prost! Prost facut gramada
Tu, la fel ca multi alti habotnici, aveti impresia ca omul (fiind "copilul de suflet" al dumnegodului) este un miracol de complexitate si perfectiune. Aceasta afirmatie nu este altceva decat o manifestare stupida a orgoliului habotnicului, care nu isi poate imagina ca fiinte "inferioare" (fiindca asa le definteste biblia) pot fi mai complexe decat el.
Cea mai mare problema a "complexitatii" este insasi definirea acestui termen. Ce inseamna complex? Cum apreciem sintagma "mai complex"? Tocmai de aceea, o afirmatie de genul "omul este cea mai complexa fiinta" se auto-invalideaza datorita ambiguitatii termenilor folositi.
Cum ar fi sa auziti fraza "muzica lui Bach este cea mai valoroasa muzica compusa vreodata"? Bineinteles, ar aparea intrebarile "Valoroasa din ce punct de vedere? Vorbim de armonie? De dificultatea interpretarii? De temele abordate? De sentimentele nascute in ascultator?".
Asa si cu aceasta "complexitate" a omului. "Complexitatea" fara alte adaosuri este un termen prea vag pentru a fi valid intr-o dezbatere. Putem spune ca omul are un sistem locomotor mai complex decat un gandac cu opt picioare?
Urmatorul articol (http://www.madsci.org/posts/archives/2004-04/1080923553.An.r.html) prezinta cateva repere la care ne putem raporta si care arata ca din anumite puncte de vedere, omul este cea mai complexa fiinta de pe pamant, dar din alte puncte de vedere, omul nu este nici pe departe cea mai complexa fiinta de pe aceasta planeta.

2. Habotnicule, esti un mincinos ordinar.
Pentru cultura ta generala, DARWIN NU A AFIRMAT NICIODATA CA NUMARUL DE CROMOZOMI DETERMINA COMPLEXITATEA ORGANISMELOR.
De altfel, in cel mai pur stil habotnico-stupid, cretinul arunca ideea ("cel puţin Darwin era de această părere") dar "uita" sa adauge si o referinta. O carte, un articol in care regasim aceasta "parere". O asemenea referinta nu este indicata, fiindca ea pur si simplu nu exista.
Charles Darwin a trait intre anii 1809-1882. Lucrarea sa de capatai, "Despre originea speciilor" a fost publicata in anul 1859.
Pe de alta parte, primul pionier al geneticii a fost Gregor Mendel, iar lucrarile sale au fost publicate in 1866. La sapte ani dupa aparitia cartii lui Darwin. De retinut ca lucrarile lui Mendel nu au fost bagate in seama pana in anul 1902.
Notiunea de cromozom a fost pentru prima data folosita in anul 1888 de Heinrich Wilhelm Gottfried von Waldeyer-Hartz , dar care nu stia exact ce sunt aceste structuri (http://www.scienceclarified.com/Ca-Ch/Chromosome.html). Numarul cromozomilor umani a fost determinat in anul 1923 de Teophilus Painter (omul a numarat gresit 48 de cromozomi) -http://en.wikipedia.org/wiki/Chromosome.
In concluzie, iata ce ne spune habotnicul: O notiune aparuta pentru prima data in 1888, notiune apartinand unei stiinte aparute in 1866, a fost utilizata de un individ mort in 1882, intr-o carte din 1859. Daaaaa habotnicule..... Bravo! Pentru urmatorul numar te asteptam sa scoti un iepure din palarie.

3. Habotnicule, pierzi timpul aiurea!
Ia gandeste-te cati scheleti puteai tu sa lingi in cat timp ai pierdut tu sa postezi chestiile astea!


Bineinteles ca si dobitocii de la "Gandesc, sunt crestin"
au preluat prostia asta, fiindca asta inseamna sa gandesti. Sa preiei tampeniile spuse de altii si, fara nicio verificare, fara nicio tentativa de ratiune, sa ti le asumi. Acum ma refer la aceasta postare, dar la fel se intampla si cu religia.

No comments:

Post a Comment