9.09.2014

Un exemplu de folosire a dublei masuri in gandire


Un exemplu de folosire a dublei masuri in gandire 

Spune-i unui habotnic despre teoria evolutiei. Va fi ca si cum l-ai injurat. O sa iti spuna ca e o prostie. O amagire. O sa vrea dovezi peste dovezi. O sa iti spuna ca un tigru nu se poate transforma intr-o broasca. Nu conteaza cate argumente ii aduci, habotnicul va refuza cu incapatanare sa accepte insasi POSIBILITATEA teoriei evolutiei. Daca ii vorbesti despre aceasta teorie, dar si despre orice alte teorii stiintifice, omul este un monument de scepticism. Probabil intr-o zi va contesta si teoria gravitatiei (tot o teorie, nu?) si va dori sa vada catetele lui pitagora cum ridicate la patrat sunt cat patratul ipotenuzei.
Te-ai astepta de la un asemenea sceptic sa analizeze cu aceeasi doza de scepticism si restul aspectelor vietii. Te-ai astepta de la un asemenea sceptic sa trateze la fel si alte tipuri de informatii.
Insa habotnicul si-a consumat tot scepticismul cand a analizat stiinta. Pentru restul nu mai are scepticism.
Consecventa in gandire? Un moft. Analizarea in acelasi mod a tuturor informatiilor? O prostie. Acesta este modul de gandire al habotnicului, care vrea sa vada cu ochii lui viata aparand din nimic, dar accepta fara rezerve povesti despre serpi vorbitori si despre indivizi care merg pe apa.
Intr-o postare anterioara am facut referire la placerea nebuna pe care o au habotnicii sa CREADA in tot felul de teorii conspirationiste. Big-bang-ul este o minciuna, insa chemtrails si serpilienii sunt adevarati.
Acum am mai gasit o alta tampenie in care habotnicul crede fara rezerve: VINDECATORII.
Acesti sarlatani care pretind ca "fac miracole in numele lui dumnezeu" sunt niste oameni pentru care eu am o oarecare doza de respect. De ce? Fiindca ei fac ce trebuie facut: profita de prostie. Pana la urma, daca un individ crede in potop, in boscheti vorbitori, sau in oameni facuti din lut, de ce nu ar crede si in asemenea "Miracle-doctors"?
Cretinul <Gandesc, sunt crestin> crede intr-un "dumnezeu al vindecarii". De ce? Fiindca a vazut doua filmulete in care oamenii sunt (sau marturisesc ca au fost) vindecati in mod miraculos. Oare daca ar vedea seria "Star Wars" ar crede intr-un DUMNEZEU CARE RESPIRA GREU?
Habotnicilor, sa stiti ca motivul pentru care asemenea "vindecatori" nu lucreaza in spitale, este acelasi pentru care "prezicatorii" nu castiga la LOTO. Va las pe voi sa deduceti (stiu, greu cuvant) motivul.

PS Imi place cum idiotul mai arunca o minciuna: cica limfomul nu este cunoscut in Romania. Noroc cu dumnegod ca il cunoaste (intr noi fie vorba, daca dumnegodul habotnicului era real, nu cumva limfomul ar fi venit chiar de la dumnegod?). Este caracteristic pentru habotnic sa minta intr-un mod atat de stupid, incat minciuna sa fie descoperita imediat.
Lasand la o parte ca articolul tau e din 2012, mai habotnicule, tu ne spui noua ca limfomul este un cancer necunoscut in Romania? Poate de tine si de cei ca tine, care nu stiti decat sa dati limbi la scheleti si sa va tarati ca animalele in fata prietenului imaginar. Insa oamenii care au citit mai mult de o carte la viata lor stiu ce e ala limfom.
Plus ca multi am vazut Dr.House 

No comments:

Post a Comment