9.09.2014

Evolutia "in direct"

Unul dintre argumentele favorite ale creationistilor, atunci cand vine vorba despre teoria evolutiei este ca nu s-a observat nicio aparitie a unei noi specii. 
Desi li s-a explicat ca evolutia este un proces de durata, habotnicii vor sa vada cum o specie se transforma sub ochii lor.
Asa ceva nu ne mira, avand in vedere ca in fictiunea preferata a habotnicilor pamantul, fauna, flora, omul si in general cam toata viata pe pamant li se explica in doua pagini.
Astfel, ignorand muntele de dovezi in favoarea evolutiei, dar si aplicatiile practice ale acesteia, habotnicii continua sa persiste in prostia lor (am citat mai jos din Baltasar Gracian) si sa emita tot felul de enormitati cu privire la teoria evolutiei.
Asa cum am spus mai sus, habotnicii tot insista sa arate ca nu a fost observat niciun caz de evolutie. Ceea ce este complet FALS.
Stati linistiti, inca nu avem niciun tigru transformat in magar si niciun habotnic transformat in om normal, asa cum s-ar astepta habotnicii.
Ce avem insa este o noua specie de cinteze in Galapagos. In doar 40 de ani, descendentii unei cinteze de acolo (pasarea nr.5110 din specia Geospiza fortis) au evoluat intr-o asemenea maniera, incat astazi, acesti descendenti sunt evident diferiti de restul speciei Geospiza fortis si nici nu se inmultesc cu cinteze din specia Geospiza fortis.
In acest mod s-a nascut o noua specie. Fara doamne-doamne, fara lut si fara prostii. Evolutia la lucru.
Ironia sortii face ca insasi teoria evolutiei sa se fi nascut dupa ce Charles Darwin a studia cintezele din Galapagos, fara sa stie ca acestea erau cinteze.
Acum, o alta cinteza risipeste orice indoiala cu privire la veritatea teoriei evolutiei.

Pentru mai multe detaliihttp://www.nature.com/news/2009/091116/full/news.2009.1089.html

No comments:

Post a Comment